10 میوه ضد پیری و ضد چروک

با اینکه هیچ چیزی به عنوان بنیان و اساس جوانی وجود ندارد اما قطعا مواردی هست که بتوان از آن برای زیبا و جوان نگه داشتن صورت تا حد امکان استفاده کرد. یکی از این روش های خوشمزه برای متوقف کردن ماشین پیری، خوردن میوه هاست. برخی از میوه های خاص، در برگیرنده آنتی اکسیدان های فراوانی هستند و می توانند پوست را محکم، شفاف و جوان نگه دارند. در این مقاله 10 مورد از میوه های ضد پیری و ضد چروک را با هم بررسی می کنیم.

1. کیوی:
ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی در این میوه سبز، پوست را سفت می کند و تشکیل چین و چروک صورت را به تعویق می اندازد. این موضوع بیشتر به خاطر ترکیبات و محتوای ویتامین E و C در آن است.

2. انار:
انار منبع غنی از ریبوفلاوین، فسفر و سایر مواد معدنی و ویتامین هاست که با افزایش کلاژن پوست، باعث زیبایی آن می شود.

3. هندوانه:
هندوانه به خاطر مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های فراوانی که در خود دارد، منبع خوشمزه دیگری برای تغذیه پوست است و از بروز چین و چروک یا سایر موارد پیری در پوست جلوگیری می کند.

4. آووکادو:
آووکادو سرشار از ویتامین E و ویتامین ب کمپلکس است که هر دوی این ویتامین ها برای تغذیه پوست عالی هستند. پتاسیم موجود در آن برای حفظ رطوبت پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

5. ترگیل یا منگوستین:
منگوستین منبع غنی از آنتی اکسیدان هایی همچون کاتچین است که با اسیب سلولی ناشی از رادیکال های ازاد مبارزه می کند. این موضوع به خاطر سطح بالای ویتامین C در آن است که پوست را درخشنده و نرم می سازد.

6. پاپایا:
پاپایا چه به صورت موضعی مورد استفاده قرار گیرد یا خورده شود، می تواند تاثیرات شگفت انگیزی بر روی پوست داشته باشد. این یک ترکیب طبیعی برای مبارزه با چین و چروک های صورت است.

7. سیب:
فعالیت آنزیمی سیب باعث حفظ آب در پوست می شود. سرکه سیب نیز تونر طبیعی عالی است.

8. موز:
وجود سطح بالای ویتامین C و B6 در موز باعث حفظ الاستیسیته پوست می شود. این در حالیست که منگنز و آنتی اکسیدان های آن از بروز پیری پیشگیری می کند.

9. توت ها:
توت ها سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C را دارند که به حفظ کلاژن پوست کمک می کند و همین امر باعث می شود پوستی سفت و عاری از چین و چروک داشته باشید.

10. انگور:
انگور منبع غنی از منگنز و ویتامین C است. این دو ماده می توانند از بروز اسیب ناشی از تابش اشعه ماوراءبنفش جلوگیری کنند و در عین حال خاصیت آنتی اکسیدانی آن با فرایند پیری مبارزه می کند.