طرز تهیه کباب کوبیده لذیذ
منظور از کباب کوبیده لذیذ کباب کوبیده ای است که از نظر پخت در حد عالی و از نظر طعم آبدار و لذیذ باشد. میزان پخت کباب کوبیده باید در حدی باشد که گوشت نه بسوزد و نه نپخته باشد ، این کار را تنها با یک دمای متوسط و برای مدت زمان طولانی به دست خواهید آورد ، تنها در چنین شرایطی کباب کوبیده شما مغز پخت خواهد شد ، در غیر این صورت درصد زیادی از گوشت به صورت سیاه مشاهده خواهد شد.
برای خرید گوشت کباب کوبیده به قصابی بروید و ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی یا تنها گوسفندی را به میزان 1 کیلوگرم سفارش دهید. به قصاب خود سفارش دهید که گوشت را دو بار چرخ کند ، زیرا یکبار چرخ کردن گوشت ممکن است که از حالت به همی چسبیدگی آن بکاهد. بهتر است که گوشت مورد نظر شما تنها گوشت خالی باشد و ترکیبی از غضروف و . . . نباشد ، زیرا این نوع مواد در زیر دندان احساس می شوند و در نتیجه طعم مطلوب کباب را از دست خواهید داد. پس از خرید گوشت نوبت به درست کردن مایه کباب کوبیده خواهد رسید.
کاسه ای بزرگ را بردارید . در ابتدا حدود سیصد گرم پیاز را رنده کنید و در داخل ظرف بریزید. به هیچ عنوان از پیازهای خرد شده استفاده نکنید ، زیرا در زمان پخت بر روی آتش به گوشت چسبیده و در ظاهر کباب شکل نامناسبی را ایجاد خواهند کرد. آب پیاز باید گرفته شود زیرا در صورت وجود آب حالت شلی به گوشت خواهد داد که قطعا در چنین وضعیتی گوشت به سیخ نمی چسبد. برای جلوگیری از وا رفتن گوشت بر روی سیخ بهتر است از یک تخم مرغ استفاده نمایید.
در پایان نمک و فلفل و همچنین استفاده از زعفران را از یاد نبرید ، حضور چنین طعم دهنده هایی برای برطرف کردن بوی نامناسب گوشت بسیار مفید می باشند. حالا باید مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و توسط تمیز کردن دست با یک آب سرد آن را به سیخ بکشید ، حتما از انگشت دست خود برای این کار بهره ببرید تا تصویر نهایی یک کباب کوبیده لذیذ شکل گیرد.
بیشتر بخوانید: کباب حسینی