خواص غوره و آبغوره گرداوری شد
یکی از ترشی های بسیار رایجی که در منطقه ی شمال کشور بخصوص در گیلان در انواع مختلفی از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد با نام آبغوره شهرت دارد. البته این ترشی تنها مخصوص این خطه از کشور نیست و در سایر نواحی نیز قابل استفاده خواهد بود. انگوری که تا زمان پخته شدن فاصله زیادی دارد با نام غوره از آن یاد می شود. غوره طعمی بسیار ترش دارد به همین دلیل سعی می کنند تا آبی را از این ترشی تهیه نموده و به عنوان یک چاشنی در غذاها یا شربت ها مورد استفاده قرار دهند.
غوره و آبی که از آن تهیه می شود دارای ویتامین از نوع ث خواهد بود. ویتامین c معمولا ویتامینی است که برای ترمیم زخم ها و سلامتی سیستم ایمنی و . . . مورد تأکید بسیاری از پزشکان قرار دارد. در انواع مختلفی از میوه ها این ویتامین وجود دارد . در داخل آبغوره معمولا اسیدهای زیادی نهفته است بنابراین از مصرف این آب به صورت خالی خودداری کنید زیرا به شدت به معده ی شما آسیب می رساند.
با مصرف شربت تهیه شده از آبغوره متوجه خواهید که میزان خروج ادرار در شما افزایش می یابد. بنابراین مصرف این آب ترش می تواند فشار خون را کاهش دهد و از طرفی مصرف آن در افرادی که تب بالایی دارند توصیه می شود. خانم هایی که در رابطه با قاعدگی خود دچار مشکل هستند و این قاعدگی دیر به دیر اتفاق می افتد یا حتی در برخی از افراد بسیار نامنظم است با خاصیت قاعده آور بودن خود می تواند نظمی را به آن ببخشد.
آبغوره نمی تواند درمانی برای چاقی باشد . این آب به دلیل تأثیری که بر سوخت و ساز بدن ما دارد به سرعت می تواند مراحل هضم چربی را جلو اندازد و در نتیجه از افزایش وزن ما نیز جلوگیری کند اما پس از آن به دردهای ناشی از سوزش سر دل مبتلا خواهید شد ، پس هیچ گاه از این آب ترش برای کم کردن وزن استفاده نکنید و سعی کنید تا ورزش را جایگزین آن قرار دهید . اگر دچار گلو درد هستید و متورم شدن گلوی خود را در آینه مشاهده می کنید سعی کنید تا از آبغوره برای برطرف کردن این نوع از التهاب استفاده کنید.